Skip to content


Velkommen til
Top Floor Talks

Top Floor Talks er PA's flagskib inden for events, hvor vi mødes i øjenhøjde med vores kunder og øvrige netværk, og hvor ledelsesprofiler inden for dansk politik og erhvervsliv inspirerer os.

Vi kalder denne seminarrække for Top Floor Talks, fordi deltagerne er erhvervsledere og beslutningstagere, og fordi seminarerne foregår i vores domicil på 12. sal med udsigt over hele København.

Vi takker for et godt 2019, hvor vi under temaet ”Bringing Ingenuity to Life” har præsenteret stærke personligheder som bl.a. uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers og Group CEO i ISS, Jeff Gravenhorst. Fra Københavns lufthavn havde vi besøg af CEO Thomas Woldbye og i november sluttede vi af med Connie Hedegaard, bestyrelsesformand i CONCITO og Berlingske Media.

På denne side opdaterer vi løbende programmet for 2020. Allerede nu kan du dog skrive dig op til at modtage invitationer til Top Floor Talk direkte i din indbakke. Udfyld formularen til højre på siden.


TOP FLOOR TALK 15. JANUAR 2020
Kim Fournais, SAXO Bank "Nye forretningsmodeller i en disruptiv verden"


Kim Fournais

Velkommen til årets første Top Floor Talk, hvor vi sætter fokus på "Nye forretningsmodeller i en disruptiv verden" med Saxo Bank-stifter og administrerende direktør, Kim Fournais

Saxo Bank har fra starten af gjort op med den klassiske bankforretningsmodel og har fokuseret på digitale løsninger og ny teknologi. Kom og hør, hvordan, Kim Fournais har arbejdet med omstilling af virksomheden og hvordan han ser fremtiden for den finansielle sektor.


TOP FLOOR TALK 19. MARTS 2020
Rane Willerslev, Direktør for Nationalmuseet

Rane Willerslev

Vi er stolte over at kunne præsentere Rane Willerslev på Top Floor Talks til foråret. Siden Rane satte sig i direktørstolen på den stolte kulturinstitution i 2017 har han skabt en spændende revolution, som han giver et indblik i 19. marts. Rane er en prisbelønnet forsker og professor i social antropologi, har en ph.d. fra University of Cambridge  og en kandidatgrad i Visuel Anthropology fra University of Manchester. Rane har tidligere været direktør for Kulturhistorisk Museum på Universitetet i Oslo.

Hold øje med siden for mere information - tilmelding kan ske snarest muligt.

TOP FLOOR TALK 28. MAJ 2020
Lars Sandahl Sørensen, Formand i Dansk Industri

Lars Sandahl Sørensen

Kom med på Top Floor Talk og mød Lars Sandahl Sørensen, der er er ny formand i Dansk Indsustri. Lars Sandahl Sørensen har en fortid som kommerciel direktør i ISS Group, adm. direktør for Visit Denmark og som seniorrådgiver for en række investeringsselskaber og kapitalfonde. 

Hold øje med siden for mere information - tilmelding kan ske snarest muligt.


TOP FLOOR TALK EFTERÅRET 2020

Frank Vang

Frank Vang står i dag i spidsen for Nordens største bankkoncern, Nordea og gæster Top Floor Talks til efteråret 2020. Hold øje med siden for mere information - tilmelding kan ske snarest muligt.PRAKTISK INFORMATION OM TOP FLOOR TALK


TILMELDING:
Tilmeld dig vores mailingliste ved at udfylde formularen, og få invitationer til de kommende arrangementer direkte i din indbakke.

TID:
Kl. 08.30-10.30 – den første halve time vil der være morgenmad og rig mulighed for at netværke.

STED:
PA Consulting Group
Portland Towers, 12. sal
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

KONTAKT:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Heidi Fjelsted på [email protected] eller på tlf. 28 30 78 79.


Tilmeld dig vores Top Floor Talks mailingliste, hvor du modtager nyt om programmet:

Thank you for registering. We will be in touch soon.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.