Skip to content


Velkommen til
Top Floor Talks 2021

Top Floor Talks er PA's flagskib inden for events, hvor vi mødes i øjenhøjde med vores kunder og øvrige netværk, og hvor ledelsesprofiler inden for dansk politik og erhvervsliv inspirerer os. Vi kalder denne seminarrække for Top Floor Talks, fordi deltagerne er erhvervsledere og beslutningstagere. 

På baggrund af regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger i relation til COVID-19 har vi valgt at afvikle en række af vores populære Top Floor Talks som webinars i stedet for, som normalt, at invitere ind i vores domicil ”Portland Towers”.

Konceptet ved vores webinars er det samme – du får inspiration af markante profiler indenfor dansk erhvervsliv og møder ligesindede erhvervsledere og beslutningstagere. Vi sørger for, at teknologien spiller – og giver jer mulighed for at diskutere og stille spørgsmål.

På denne side opdaterer vi løbende programmet for 2021. Allerede nu kan du dog skrive dig op til at modtage invitationer til Top Floor Talk direkte i din indbakke. Udfyld formularen til højre på side


TOP FLOOR TALKS 2021


Foto
Gregers Wedell-Wedellsborg, CEO i Matas
TOP FLOOR TALK-WEBINAR 25. august 2021

Morgendagens forbruger

Du har hørt det igen og igen. COVID-19 har forandret verden, som er blevet endnu mere uforudsigelig end nogensinde før. Strategiske udfordringer kan komme fra giganter som Google, Amazon og Tencent, men også fra tre unge opfindere med en genial idé eller en pandemi, der lægger verden ned.

Det ved Matas' administrerende direktør, Gregers Wedell-Wedellsborg om nogen. I løbet af pandemiens rasen, har han oplevet kunderekord, salgsrekord og kæmpe vækst indenfor digitalt salg. Han har sågar oplevet at modtage statsstøtte og kort efter frivilligt at tilbagebetale det hele igen, fordi Matas klarede sig langt over forventning.

Hvordan har det været at styre sit skib gennem orkanens øje? Og hvorfor siger Gregers Wedell-Wedellsborg nu, at han ikke er bange for Amazons indtog i Danmark? Hvad er det for en oplevelse, kunderne søger i fremtiden?

Kom og hør Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. dir. i Matas, fortælle om baggrunden for de flotte resultater med både rekordvækst og indtjeningsfremgang og hvorfor det har været uvurderligt, at Matas allerede tre år forinden havde lavet en fremtidssikret digital strategi.

Det bliver en interessant morgen, hvor vi vil zoome dybere ind på fremtidens forbrugere. Vær med virtuelt, hvor du som altid får mulighed for at stille spørgsmål og diskutere med vores gæst.


TILMELDING
Tilmeld dig her.

Lykke Friis
Lykke Friis,
Direktør for Tænketanken Europa
TOP FLOOR TALK 
Europa i en post-corona tid. Hvordan håndterer vi det?
Coronakrisen har ramt Europa hårdt og har på rekordtid medført en akut sundhedskrise og voldsomme økonomiske konsekvenser. Europa står nu overfor store udfordringer, og efter det første chock har lagt sig, er Coronakrisen blevet til dagligdag. Spørgsmålet er, hvordan næste fase ser ud, og hvordan de mere langsigtede konsekvenser bliver?

Vi bliver klogere, når vi får besøg af Lykke Friis på Top Floor Talk. Lykke Friis har siden 2019 været direktør for Tænketanken Europa og vil give sit bud på, hvordan vi finder et fælles fodslag i Europa i en post-corona tid.

TILMELDING
NY DATO MELDES UD.
I mellemtiden kan du skrive dig op til at modtage Top Floor Talks-invitationer ved at udfylde formularen på siden.


Carl Johan Dalgaard
Carl Johan Dalgaard,
Formand for De Økonomiske Råd

TOP FLOOR TALK-WEBINAR 10. FEBRUAR 2021

Sådan kommer vi stærkest ud af krisen
Få styr på den nye virkelighed og corona-økonomien med Carl-Johan Dalgaard, som er Danmarks økonomiske overvismand. Kom og hør, hvilke råd han giver ikke bare til offentligheden og erhvervslivet, men også til statsministeren og hendes regering i en epidemisk og økonomisk krise af historiske dimensioner som formand for landets vigtigste rådgivende organ, når det kommer til politiske beslutninger og debat om nationaløkonomien, De Økonomiske Råd.

Hvordan klarer vi os her i landet fra et nationaløkonomisk synspunkt? Hvor længe skal vi regne med, at krisen varer ved? Vil Corona -pandemien give senvirkninger til dansk økonomi? Overvismanden vil dele ud af sine tanker, økonomiske perspektiver og dybe viden omkring alle de spørgsmål til vores næste Top Floor Talk.

TILMELDING
Eventen har fundet sted, og vi modtager ikke længere tilmeldinger.

Jens Bjørn Andersen

Jens Bjørn Andersen,
CEO i DSV Panalpina


TOP FLOOR TALK-WEBINAR 22. april 2021
Sådan får du succes med virksomhedsopkøb og integration

Hvordan undgår du, at forandringens vinde bliver til en kæmpe storm, når du skal opkøbe og integrere to organisationer med alt hvad det indebærer?

I transportvirksomheden DSV Panalpina er man mester i at integrere opkøbte virksomheder, og selskabet gør det så godt, at de samtidig er blandt aktionærernes storfavoritter. Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV Panalpina, er ansvarlig for 56.000 medarbejdere og for nyligt kåret som ”Årets Topchef” i Berlingske. Han vil dele ud af sine erfaringer med opkøb af virksomheder og udfolde strategiarbejdet bag. Allerede nu kan vi godt afsløre, at strategien er simpel: Vær ordentlig og tjen penge.

Vær med og få inspiration til, hvordan man bedst muligt integrerer forskellige kulturer og it-infrastrukturer, hvordan man laver en klar rolle- og ansvarsfordeling, ensretter aflønning og meget mere – alt imens, at indtjeningen går opad, og kundeloyalitet og tillid blandt både investorer, kunder og medarbejdere fastholdes.

En ting er nemlig forventningerne til resultaterne af et opkøb – en anden ting er få indfriet potentialet, opnå gevinsten og få skabt vedvarende fordele i den fremtidige organisation.

Vær med virtuelt, hvor du som altid får mulighed for at stille spørgsmål og diskutere med vores gæst.

TILMELDING
Webinaret har fundet sted, og vi modtager ikke længere tilmeldinger

TAK FOR ET GODT 2020
Vi takker alle vores gæster gennem 2020 for at bakke op om Top Floor Talk - både de fysiske og virtuelle events. Vi glæder os til at møde jer alle igen i 2021 til inspirerende sessioner med plads til netværk og erfaringsudveksling.

Top Floor Talks

TOP FLOOR TALKS HOS PA CONSULTING

Se video >

Top Floor Talk-video

PRAKTISK INFORMATION OM TOP FLOOR TALK


TILMELDING:
Tilmeld dig de enkelte arrangementer ovenfor. Du er også velkommen til at skrive dig op til vores mailingliste ved at udfylde formularen - på den måde får du invitationer til de kommende arrangementer direkte i din indbakke.

FYSISK ELLER DIGITALT EVENT?
På baggrund af regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger i relation til COVID-19 har vi valgt at afvikle en række af vores populære Top Floor Talks som webinars i stedet for, som normalt, at invitere ind i vores domicil ”Portland Towers”. Konceptet ved vores webinars er det samme – du får inspiration af markante profiler indenfor dansk erhvervsliv og møder ligesindede erhvervsledere og beslutningstagere. Vi sørger for, at teknologien spiller – og giver jer mulighed for at diskutere og  stille spørgsmål.

TID OG STED (hvis eventen afholdes som fysisk arrangement): 

Kl. 08.30-10.30 – den første halve time vil der være morgenmad og rig mulighed for at netværke.

PA Consulting Group
Portland Towers, 12. sal
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

KONTAKT:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Pernille Jensen på e-mail eller telefon: 2834 3830.

Tilmeld dig vores Top Floor Talks mailingliste, hvor du modtager nyt om programmet:

Thank you for registering. We will be in touch soon.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.