Skip to content


Velkommen til
Top Floor Talks

Top Floor Talks er PA's flagskib inden for events, hvor vi mødes i øjenhøjde med vores kunder og øvrige netværk, og hvor ledelsesprofiler inden for dansk politik og erhvervsliv inspirerer os. Vi kalder denne seminarrække for Top Floor Talks, fordi deltagerne er erhvervsledere og beslutningstagere. 

På baggrund af regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger i relation til COVID-19 har vi valgt at afvikle en række af vores populære Top Floor Talks som webinars i stedet for, som normalt, at invitere ind i vores domicil ”Portland Towers”.

Konceptet ved vores webinars er det samme – du får inspiration af markante profiler indenfor dansk erhvervsliv og møder ligesindede erhvervsledere og beslutningstagere. Vi sørger for, at teknologien spiller – og giver jer mulighed for at diskutere og  stille spørgsmål.

På denne side opdaterer vi løbende programmet for både i år og 2021. Allerede nu kan du dog skrive dig op til at modtage invitationer til Top Floor Talk direkte i din indbakke. Udfyld formularen til højre på side


TOP FLOOR TALKS 2020

Kim Fournais
Kim Fournais,
CEO i Saxo Bank
TOP FLOOR TALK 15. JANUAR 2020
Nye forretningsmodeller i en disruptiv verden
Velkommen til årets første Top Floor Talk, hvor vi sætter fokus på "Nye forretningsmodeller i en disruptiv verden" med Saxo Bank-stifter og administrerende direktør, Kim Fournais Saxo Bank har fra starten af gjort op med den klassiske bankforretningsmodel og har fokuseret på digitale løsninger og ny teknologi. Kom og hør, hvordan, Kim Fournais har arbejdet med omstilling af virksomheden og hvordan han ser fremtiden for den finansielle sektor.

TILMELDING
Eventen har fundet sted. Vi modtager ikke længere tilmeldinger.


Lars Sandahl
Lars Sandahl Sørensen,
Adm. dir. i Dansk Industri
WEBINAR: TOP FLOOR TALK 28. MAJ 2020
Midt i en coronatid - status på dansk erhvervsliv

Kom med til vores webinarudgave af vores populære Top Floor Talk. Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i Dansk Industri, vil diskutere DI’s strategier, nu hvor coronatoget har væltet alle konkrete planer. Hør om de initiativer, der kan føre dansk økonomi mod en genopretning, og vær med til en spændende debat omkring, hvordan vi får dansk økonomi og erhvervsliv ud af coronakrisen.


TILMELDING
Webinaret har fundet sted. Vi modtager ikke længere tilmeldinger.


Anders Hvid
Anders Hvid,
Co-Founder og partner hos DareDisrupt
WEBINAR: TOP FLOOR TALK 8. OKTOBER 2020
Ledelse i en digital fremtid
Vi er stolte over at kunne præsentere Anders Hvid som hovedtaler til webinarudgaven af Top Floor Talk til oktober. Anders er anerkendt teknologioptimist, forfatter og kritisk tænker og vil komme med sit perspektiv på de nyeste teknologiske tendenser, og afsløre, hvordan vi bedst tager imod ny teknologi til at skabe forandringer – fra det globale til det helt nære. 

TILMELDING
Eventen har fundet sted. Vi modtager ikke længere tilmeldinger.


Rane Willerslev
Rane Willerslev,
Direktør for Nationalmuseet
WEBINAR: TOP FLOOR TALK 5. NOVEMBER 2020
Ledelse med mod, mening og vildskab

Glæd dig til at møde Rane Willerslev, den kontroversielle antropolog, forfatter, professor, tidligere pelsjægerdirektør og nuværende direktør på Nationalmuseet. Kom og hør, hvordan man skaber eventyrlyst, mod, gejst og vækst hos en af Danmarks stolteste kulturinstitutioner. Med erfaring fra de fjerne vildmarker og begge ben solidt placeret i den akademiske topliga vil Rane Willerslev dele sine perspektiver og strategier, hvordan man sætter scenen for godt følgeskab og skaber innovation.

TILMELDING TIL WEBINAR
Tilmeld dig her >>Jürgen von Hollen
Jürgen von Hollen,
CEO hos Universal Robots
WEBINAR: TOP FLOOR TALK 26. NOVEMBER 2020
Fremtidens arbejdsmarked - robotteknologi og kunstig intelligens

Den fynske robotvirksomhed, Universal Robots, har opnået verdensomspændende succes siden stiftelsen i Odense i 2005, hvor de begyndte produktion af robotarme til kunder i hele verden, som i dag sælges i mere end 50 lande. Deltag på Top Floor Talk, hvor Jürgen von Hollen giver et spændende indblik i, hvordan Universal Robots via et levende innovationsmiljø og mange års intensiv forskning har skabt en succesfuld robotklynge og fundamentalt forandrer det globale marked for automatisering.

TILMELDING TIL WEBINAR
Tilmeld dig her >>TOP FLOOR TALK 2021


Lykke Friis
Lykke Friis, 
Direktør for Tænketanken Europa
TOP FLOOR TALK 
Europa i en post-corona tid. Hvordan håndterer vi det?

Coronakrisen har ramt Europa hårdt og har på rekordtid medført en akut sundhedskrise og voldsomme økonomiske konsekvenser. Europa står nu overfor store udfordringer, og efter det første chock har lagt sig, er Coronakrisen blevet til dagligdag. Spørgsmålet er, hvordan næste fase ser ud, og hvordan de mere langsigtede konsekvenser bliver?

Vi bliver klogere, når vi får besøg af Lykke Friis på Top Floor Talk. Lykke Friis har siden 2019 været direktør for Tænketanken Europa og vil give sit bud på, hvordan vi finder et  fælles fodslag i Europa i en post-corona tid.

TILMELDING
EVENTEN ER UDSKUDT GRUNDET COVID-19 til 2021. NY DATO MELDES UD.


PRAKTISK INFORMATION OM TOP FLOOR TALK

TILMELDING:
Tilmeld dig de enkelte arrangementer ovenfor. Du er også velkommen til at skrive dig op til vores mailingliste ved at udfylde formularen - på den måde får du invitationer til de kommende arrangementer direkte i din indbakke.

FYSISK ELLER DIGITALT EVENT?
På baggrund af regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger i relation til COVID-19 har vi valgt at afvikle en række af vores populære Top Floor Talks som webinars i stedet for, som normalt, at invitere ind i vores domicil ”Portland Towers”. Konceptet ved vores webinars er det samme – du får inspiration af markante profiler indenfor dansk erhvervsliv og møder ligesindede erhvervsledere og beslutningstagere. Vi sørger for, at teknologien spiller – og giver jer mulighed for at diskutere og  stille spørgsmål.

TID OG STED (hvis eventen afholdes som fysisk arrangement): 

Kl. 08.30-10.30 – den første halve time vil der være morgenmad og rig mulighed for at netværke.

PA Consulting Group
Portland Towers, 12. sal
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

KONTAKT:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Heidi Fjelsted på [email protected] eller på tlf. 28 30 78 79.Tilmeld dig vores Top Floor Talks mailingliste, hvor du modtager nyt om programmet:

Thank you for registering. We will be in touch soon.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.