Skip to content

Invitationer til Top Floor Talks

Top Floor Talks er PA's flagskib inden for events, hvor vi mødes i øjenhøjde med vores kunder og øvrige netværk, og hvor ledelsesprofiler inden for dansk politik og erhvervsliv inspirerer os. Vi kalder denne seminarrække for Top Floor Talks, fordi deltagerne er erhvervsledere og beslutningstagere.

På denne side kan du skrive dig op til at modtage invitationer til Top Floor Talks direkte i din indbakke. Det gør du ved at udfylde formularen i højre side.

Top Floor Talks er målrettet erhvervsledere og beslutningstagere fra både private og offentlige organisationer. Der er et begrænset antal pladser til rådighed. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise tilmeldinger, der ligger udenfor målgruppen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores kommende arrangementer.

Tidligere events

02. maj 2024

Ansvarlig ledelse – med formål og globalt udsyn

Kom til en eksklusiv morgen med Charlotte Slente, Generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, som vil komme med gode eksempler på, hvad du som leder kan gøre for at støtte op om de globale udfordringer og arbejde indenfor rammerne af de geopolitiske forandringer, vi er vidne til i de her år.

Eventen har fundet sted

28 September 2023

Fremtidens bank og hvorfor vi skal holde af banker

Mød Karen Frøsig, CEO i Sydbank og hør, hvordan man skaber rekordoverskud og sammenhold i en krisetid.

Med et overskud på knap 2 mia. kr. i 2022 – det bedste resultat i bankens historie – og en egenkapitalforrentning på mere end 22 pct. i første kvartal 2023 har topchef Karen Frøsig, CEO i Sydbank, fået en stærk start på året.

Kom og mød en succesfuld bankdirektør - hør hendes syn på fremtidens bank, hvordan hun holder dampen oppe år efter år, og ikke mindst hvorfor vi skal lære at holde af bankerne.

Karen Frøsig står i spidsen for en stærk og selvstændig landsdækkende bank med rødder i det sønderjyske – en bank, der kan og vil selv. Én bank, der er bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle, og hvor gammeldags nærvær i kombination med ny teknologi er opskriften på succes. Det går nemlig aldrig af mode at kende sine kunder og rådgive i øjenhøjde, mener Karen Frøsig - en autentisk og troværdig leder med klare holdninger og store ambitioner om fortsat at vækste banken.

Eventen har fundet sted

Torsdag 1. juni

Når alting bliver til sikkerhedspolitik

Hvad betyder det for vores erhvervsliv, når alt pludselig drejer sig om sikkerhedspolitik? Hvilken situation befinder Danmark sig reelt i lige nu? Og hvordan ser Forsvaret på cybertruslen mod Danmark, hvor cyberkriminalitet mod myndigheder, virksomheder og borgere er en realitet?

Det er nogle af de ting, vi skal tale med Danmarks forsvarschef om, på næste Top Floor Talk torsdag 1. juni. Flemming Lentfer vil her give et indblik i, hvordan man skaber et moderne forsvar i et stadigt stigende og mere komplekst trusselsbillede. Hør, hvordan Flemming Lentfer som Forsvarets øverste chef og militærrådgiver for forsvarsministeren dagligt begår sig i krydsfeltet mellem politisk styring, militær operativ opgaveløsning og den daglig ledelse af Forsvarskommandoen.

Eventen har fundet sted

Torsdag 26. januar

Verdensøkonomien 2023 – hvad betyder det for Danmark?

Head of Nordic Investment Strategy hos Quintet, Henrik Drusebjerg, gæster årets første Top Floor Talk, hvor han vil sætte ord på, hvordan vi bedst agerer i en tid med heftig inflation, 10 pct prisstigninger, energikrise, krig i Ukraine og generel ufred rundt omkring i verden. Det er med Drusebjergs egne ord ikke mærkeligt, at ”centralbankerne lige nu vælter rundt som elefanter i en glasbutik” – men det er ikke noget, vi bør gå i baglås af.

Eventen har fundet sted

Praktiske informationer

Tilmelding:

Hold dig løbende orienteret ved at skrive dig op til vores invitationsliste.

Tid og sted:

Kl. 08.30-10.30 – den første halve time vil der være morgenmad og rig mulighed for at netværke.

Adresse:

PA Consulting
Portland Towers 
Göteborg Plads 1, 12 th. floor 
DK-2150 Nordhavn 
Copenhagen 

Kontaktperson

Har du spørgsmål, er du velkommen til at række ud til Heidi Fjelsted eller ringe på tlf. 28 30 78 79.

Tilmeld dig vores Top Floor Talks mailingliste, hvor du modtager nyt om programmet:

Thank you for registering. We will be in touch soon.

 

If you are interested, discover our latest insights.