Skip to content


Raspberry Pi competition banner
Kick-off Raspberry Pi competitie 2021-2022

Donderdag 4 november 2021

PA Consulting nodigt u van harte uit voor de kick-off van de Raspberry Pi competitie 2021-2022 op donderdag 4 november 2021 van 15:00 – 16:00. Het belooft een inspirerend online webinar te worden met meer informatie over de competitie, een eerste kennismaking met de functionaliteiten van de Raspberry Pi, inspirerende externe sprekers en veel ruimte voor interactie.

Wat kunt u verwachten tijdens de docenten webinar?
Tijdens de webinar gaan oud deelnemers hun ervaringen en tips delen over groepswerk, werkwijze, valkuilen en het finale event. Er zal dieper worden ingegaan op het gebruik van de Raspberry Pi starterkits, de juryleden, en belangrijke data voor in de agenda. Ook zal er de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Wat is de Raspberry Pi competitie?
In onze jaarlijkse Raspberry Pi competitie worden teams van scholieren uitgedaagd om met behulp van de Raspberry Pi – een goedkope, krachtige computer in creditcardformaat – innovatieve oplossingen te vinden voor vraagstukken uit onze samenleving. De wedstrijd promoot het belang van innovatie en samenwerking, om samen met studenten en docenten te werken aan een duurzame wereld. De competitie daagt scholieren vanaf 12 jaar uit om met behulp van technologie een innovatieve uitvinding te doen die kan bijdragen aan het thema ‘Innoveren om de wereld te redden’. Meer weten over de Raspberry Pi competitie? Bekijk onze website.Thank you for your interest!

We'll be in touch shortly to confirm your attendance.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.