Skip to content


Velkommen til
Top Floor Talks

Velkommen til dette års Top Floor Talks, hvor vi under temaet ”Bringing Ingenuity to Life” glæder os til at præsentere stærke personligheder som bl.a. uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, der gæstede Top Floor Talks i april måned og Group CEO i ISS, Jeff Gravenhorst og Connie Hedegaard, bestyrelsesformand i Berlingske Media, der er på listen over talere efter sommer.

Hos PA Consulting vil vi gerne vil være med til at skabe en positiv fremtid for mennesker i en teknologidrevet verden. Vi kalder det ”Bringing Ingenuity to Life” hvor ordet "Ingenuity" både dækker over opfindsomhed, ingeniørskab, kløgt og kreativ fantasi. At vække ”Ingenuity” til live er også den røde tråd i programmet for vores Top Floor Talks i år.

De mennesker, som I vil møde og de emner, vi vil diskutere med jer, handler alle om at gå nye veje for at opbygge en positiv menneskelig fremtid. Det er en legende tankegang, en nysgerrig, vedholdende, nysgerrig arbejdsmetode, der leverer noget fundamentalt anderledes. Og det er kernen i PA’s filosofi.

Se programmet for Top Floor Talks 2019 nedenfor. Tilmeld dig vores mailingliste og få invitationer til de kommende arrangementer direkte i din indbakke.


Thomas Woldbye 22. oktober kl. 8.30
Thomas Woldbye, CEO i Københavns Lufthavne
Den store transformation.
Thomas Woldbye er lykkedes med at åbne Københavns Lufthavn ud mod omverdenen og har markant ændret på opfattelsen af virksomheden samtidig med, at han har bygget om og udvidet lufthavnen og tiltrukket nye spændende selskaber og ruter. Kom og mød ham, og hør om lufthavnens purpose, værdier og digitale udvikling. Hør også, hvilke oplevelser, der er blevet skabt til kunderne og hvordan han jonglerer mellem de forskellige interessenter og den store offentlige interesse.

Læs mere, og tilmeld dig her


Connie                               28. november kl. 8.30
Connie Hedegaard, bestyrelsesformand i Berlingske Media, og Rasmus Stuhr Jakobsen, generalsekretær i CARE Danmark.
Bæredygtig udvikling vil vi alle gerne have – men hvordan?
Årets Top Floor Talks slutter af med et brag, når forhenværende EU-kommissær og minister i Danmark, nuværende bestyrelsesformand i Berlingske Media, Connie Hedegaard kommer på besøg og giver sit bud på, hvordan vi omsætter de smukke klimaord til handling. Hvem skal gøre hvad? Hvad er politikernes opgave? Erhvervslivets? Borgernes? Kom og bliv bedre klædt på til at tage del i tidens måske allervigtigste udfordring.

Her vil også Care Danmarks Generalsekretær, Rasmus Stuhr Jakobsen, tale om, hvordan CARE med stor risikovillighed og i tæt partnerskab med den private sektor, arbejder for at sikre bæredygtig udvikling i verdens fattigste lande.

Læs mere, og tilmeld digTILMELDING:
Tilmeld dig vores mailingliste ved at udfylde formularen, og få invitationer til de kommende arrangementer direkte i din indbakke.

TID:
08.30-10.30 – den første halve time vil der være morgenmad og rig mulighed for at netværke.

STED:
PA Consulting Group
Portland Towers, 12. sal
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

KONTAKT:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Heidi Fjelsted på Heidi.Fjelsted@PACONSULTING.COM eller på tlf. 28 30 78 79.


Tilmeld dig vores Top Floor Talks mailingliste, hvor du modtager nyt om programmet:

Thank you for registering. We will be in touch soon.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.