Home Top Floor Talks

Top Floor Talks
Torsdag den 14. september

Nets' rejse – og hvad fremtiden byder Nets

TFT Foto Klaus Pedersen_Nets_173x154.jpg

Klaus Pedersen
CFO, NetsSiden kapitalfondene Advent International og Bain Capital samt ATP købte Nets i juli 2014 fra 186 nordiske banker, har Nets været på en transformationsrejse. For at forblive konkurrencedygtig i en industri i rivende udvikling, havde Nets brug for en effektiv ledelsesstruktur og en strømlinet organisation med en forpligtelse til at foretage de nødvendige investeringer i it og teknologi, så Nets kunne blive mere kommerciel samt markeds- og kundefokuseret. I sit oplæg vil Klaus Pedersen fortælle om den rejse, Nets har været på siden opkøbet og frem imod børsnoteringen i efteråret 2016, og om, hvad fremtiden byder Nets.

Top Floor Talks program
08:30 Registrering, brunch og networking
09:00 PA byder velkommen og introducerer dagens tema (PSD2 regulation), Thomas Bjørnstad
09:20 Klaus Pedersen, Nets
10.30 PA runder af

Kort pause

10:45-12:00 Workshop:
Hvordan ændres operationsmodeller for at maksimere kundetilfredshed og organisatorisk omkostningseffektivitet?
Den finansielle sektor er under konstant pres fra en lang række markedsændringer. De fleste etablerede finansielle virksomheder overvejer løbende, hvordan de kan imødegå disruption i værdikæden, som forårsages af Fintech-firmaers indtog og en ændret konkurrencesituation. Forandring af en veletableret finansiel virksomhed er ikke ligetil. I workshoppen vil PA’s business designrammeværk blive benyttet til at diskutere, hvordan man kan ændre sin eksisterende operationsmodel med det formål både at maksimere kundetilfredshed og organisatorisk omkostningseffektivitet.
Vores eksperter i agile operationsmodeller, Martin Tillisch, Jens Nielsen og Troels Gregersen, vil facilitere workshoppen. Resultaterne fra workshoppen vil blive delt med deltagerne bagefter.

Sted
PA Consulting Group
Portland Towers
Göteborg Plads 1, 12 sal
2150 Nordhavn 

Please register if you wish to attend

Tak for din interesse!

Vi vil snarest kontakte dig for at bekræfte din deltagelse.

* Required fields