Skip to content


Top Floor Talks

Innovation gennem fintech-partnerskaber

Vi inviterer til årets første Top Floor Talks om innovation gennem fintech-partnerskaber

Antallet af fintech-partnerskaber er femdoblet siden 2015. De etablerede virksomheder vil gerne trække på fintech-startups evner for innovation og start-ups vil høste af erfaringerne fra de store og potentielt flerdoble deres kundebase. Men det er ikke altid lige nemt. 

Kom til vores Top Floor Talks og hør, hvad der skal til for at være beredt på fremtiden. PA Consulting præsenterer vores nyeste undersøgelse om fintech-partnerskaber, CEO for Copenhagen FinTech, Thomas Krogh Jensen giver eksempler på best practise, og vi får også besøg af en af de unge fremadstormende fintech iværksætter, Emil Fuglsang, Co-founder & COO, Matter.

Der vil som altid være frisk kaffe og te på kanderne, dejlig morgenmad og rig mulighed for at netværke og få inspiration og ny viden i dialog med trendsættende og markante profiler inden for dansk erhvervsliv og politik.

Vi glæder os til at se jer på toppen af Portland Towers, torsdag 14. marts, kl. 8.30 - 10.30.
 

TOP FLOOR TALKS PROGRAM:

8.30 Registrering, brunch og networking

9.00 PA Consulting v. Nicky Overgaard byder velkommen og præsenterer vores store undersøgelse om Fintech partnerskaber

9.30 Indlæg ved Thomas Krogh Jensen, CEO, Copenhagen FinTech

10.00 Indlæg ved Emil Fuglsang, COO, Matter

10.20 PA Consulting runder af


MØD:
Thomas Krogh_160x160.jpg
Thomas Krogh Jensen 

CEO i Copenhagen FinTech med + 20 års erfaring i den finansielle sektor

Thomas deler ud af sin erfaring om, hvad de bedste gør globalt, i forhold til åben innovation og startup partnerskaber. Økosystemer som Copenhagen FinTech kan potentielt accelerere den digitale transformation og skabe nye innovative kundeoplevelser. Uanset hvilken udfordring virksomheden har, så er svaret derude, men hvad kræver det?

Emil Stigsgaard Fuglsang 
Co-founder & COO i Matter, en succesfuld fintech start-up

Emil vil præsentere do’s and don’ts ift. startup partnerskaber, baseret på erfaring fra Matter, og komme med et par velmente opfordringer til det etablerede erhvervsliv. Matter er en fintech virksomhed, der i partnerskab med banker og pensionsselskaber øger adgang til, og forståelse af bæredygtig investering.


Nicky Overgaard 
Ekspert i fintech og business transformation, PA Consulting

Nicky præsenterer, hvordan du bliver en succes med start-up partnerskaber, som en del af konklusionerne fra ny ny undersøgelse blandt store, finansielle institutioner og fintechs.     


Please register if you wish to attend

Thank you for your interest!

We'll be in touch shortly to confirm your attendance.

* Required fields

If you are interested, you can find all our insights on our Insights hub.